Free britney vg

Britney Spears hyller #FreeBritney-bevegelsen – VG

5. okt. 2021 — Det er på Twitter at Britney Spears har postet en video hvor hun ser selvsikkert i kameraet uten å si noe. I teksten som følger med skriver …

Popstjernen hyller bevegelsen som satte i gang praten om vergemålet hun nå foreløpig er fridd fra.

Britney Spears bruker emneknaggen #FreeBritney for første …

Britney Spears bruker emneknaggen #FreeBritney for første gang – VG

14. jul. 2021 — Etter rettsmøtet i Los Angeles onsdag la Britney Spears ut et instagraminnlegg hvor hun bruker emneknaggen #FreeBritney.

Britney Spears tok til tårene over telefon i retten. Popstjernen har fått innvilget sitt ønske om ny advokat, og vil anmelde faren for maktmisbruk. Nå takker hun fansen for støtten.

Kjæresten til Britney Spears med «Free Britney»-t-skjorte – VG

23. jun. 2021 — Noen timer i forveien la kjæresten Sam Asghari ut dette bildet på Instagram: I 13 år har faren til Britney Spears vært oppnevnt som hennes verge …

Timer før Britney Spears skal uttale seg om det omstridte vergemålet, la kjæresten ut et bilde av seg selv iført en t-skjorte med den kjente emneknaggen «Free Britney».

Varsler «Free Britney»-demonstrasjon utenfor den … – VG

Varsler «Free Britney»-demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden i Norge – VG

23. jun. 2021 — På Instagram varsler «Free Britney»-bevegelsen i Norge at de skal demonstrere utenfor den amerikanske ambassaden i Oslo klokken halv seks.

Det er varslet «Free Britney»- demonstrasjoner over store deler av verden onsdag kveld.

Faren om vergemålet til Britney Spears: – Vet ikke om hun …

Faren om vergemålet til Britney Spears: – Vet ikke om hun ville vært i live uten – VG

18. des. 2022 — Det førte til den uformelle FreeBritney-bevegelsen, hvor mange fans støttet artisten i hennes kamp om å avslutte formynderskapet.

Faren til Britney Spears bryter stillheten. I et intervju med Daily Mail forteller han om sitt syn på det omdiskutert vergemålet.

Vil ikke håndtere verdiene til Britney Spears – VG

1. jul. 2021 — Bessemer Trust ble formelt lagt til som Spears’ økonomiske formynder ved … «Free Britney»-bevegelsen, som kjemper for å befri artisten fra …

Bessemer Trust, et forvaltningsbyrå som skulle ta over delansvaret for forvaltningen av de økonomiske interessene til Britney Spears, opplyser nå at de trekker seg fra oppdraget.

Britney Spears varsler søksmål mot familie: – Jeg vil bare ha …

Britney Spears varsler søksmål mot familie: – Jeg vil bare ha livet mitt tilbake – VG

23. jun. 2021 — De har vært bekymret for at hun blir manipulert og kontrollert av faren sin, og har med det startet bevegelsen «Free Britney».

For første gang uttalte popstjernen seg offentlig om det omstridte vergemålet. – Alt jeg vil er å eie mine egne penger og at kjæresten min skal kunne kjøre meg i bilen hans. Jeg vil saksøke familien min.

Britney Spears’ vergemål opphevet etter 13 år – VG

Britney Spears’ vergemål opphevet etter 13 år – VG

12. nov. 2021 — Fredag kveld norsk tid kom den endelige avgjørelsen. Nå er Britney «free». – Jeg kommer til å gråte resten av dagen!

Fredag kveld norsk tid kom den endelige avgjørelsen. Nå er Britney «free». – Jeg kommer til å gråte resten av dagen! Den beste dagen noensinne, skriver hovedpersonen selv.

Britney Spears truer med å eksponere familien: – Nåde dem …

Britney Spears truer med å eksponere familien: – Nåde dem hvis jeg noen gang gir et intervju – VG

16. okt. 2021 — Etter årevis med taushet og bekymring fra #FreeBritney-bevegelsen, later Britney Spears (39) nå til å ta tilbake ytringsfriheten.

Britney Spears (39) kommer med en kraftig utblåsning mot familien sin og vergemålet på Instagram.

Britney Spears: Skal ha blitt overvåket på soverommet – VG

25. sep. 2021 — Under farens vergemål skal Britney Spears ha vært underlagt strenge budsjetter … FREE BRITNEY: Fans og støttespillere under under en «Free …

Under farens vergemål skal Britney Spears ha vært underlagt strenge budsjetter, vært tvunget til å opptre, og blitt nådeløst overvåket – også på sitt eget soverom.

Keywords: free britney vg