Kvikkas posten

Kvikkas vant lørdagsavisene – Posten klager – NRK

12. jul. 2016 — Etter at Posten sluttet med distribusjon i helgene, er det transportselskapet Kvikkas.no som skal sørge for at kundene får lørdagsaviser.

Kvikkas – Alle artikler – NRK

Per Olaf Lundteigen i Senterpartiet vil kutte ut distributørselskapet Kvikkas i Ålesund og la Posten ta tilbake lørdagsdistribusjonen av aviser.

Posten tapte lørdagsavisene – Kvikkas får jobben – Journalisten

Kvikkas.no har med seg Norpost som underleverandør. Avtalen skal sikre at de 15 prosentene av avisene som kommer ut på lørdager, kommer til abonnentene som før.

Kvikkas’ arvtaker skal fortsatt levere lørdagsaviser – Journalisten

4. jul. 2018 — Da Posten sluttet med å dele ut post på lørdager i 2016, sikret staten at distribusjon av lørdagsaviser i abonnement i områder uten egne …

Posten tapte anbudet om lørdagsavisene for Kvikkas.no

Posten tapte anbudet om lørdagsavisene for Kvikkas.no | FriFagbevegelse

9. aug. 2016 — FRA POSTEN TIL KVIKKAS: Posten tapte anbudet om utdeling av lørdagsavisene. Fra november utføres arbeidet av Kvikkas.no og Norpost.

160 årsverk er forventet å forsvinne fra Posten Norge når Kvikkas.no, et selskap med åtte ansatte og hovedkontor i Ålesund, tar over distribueringen av lørdagsavisene i november.

Posten tapte for Kvikkas – Finansavisen

Posten tapte for Kvikkas | Finansavisen

12. jul. 2016 — Etter at Posten sluttet med distribusjon i helgen, er det transportselskapet Kvikkas.no som skal sørge for at kundene får lørdagsaviser.

Etter at Posten sluttet med distribusjon i helgen, er det transportselskapet Kvikkas.no som skal sørge for at kundene får lørdagsaviser. Posten nådde ikke opp med sitt anbud og har levert klage. (oppdatert kl. 11:20)

Kvikkas.no vant kampen om å få levere aviser på lørdager …

12. jul. 2016 — For Kvikkas.no vant nemlig anbudet om å distribuere papiraviser på lørdag til alle krinkelkroker i landet. Det var bare Posten og Kvikkas som …

Mange aviser har problemer med distribusjonen etter at …

Mange aviser har problemer med distribusjonen etter at selskapet Kvikkas har overtatt lørdags distrubusjonen fra Posten. – Landbruk 24

11. mai 2021 By jon. Mange aviser har problemer med distribusjonen etter at selskapet Kvikkas har overtatt lørdags distrubusjonen fra Posten.

Posten tapte lørdagsavisene – Kvikkas får jobben

12. jul. 2016 — Posten nådde ikke opp med sitt anbud. Etter at Posten sluttet med distribusjon i helgen, er det transportselskapet Kvikkas.no som skal sørge …

Kvikkas-gjengen er klar for meir ansvar dersom Posten halverer

Kvikkas-gjengen er klar for meir ansvar dersom Posten halverer – Nationen

13. apr. 2018 — Nokre ting er ferskvare. Eg vil ikkje ha tysdagsavisa på onsdag eller torsdag, seier Kvikkas-sjef Stig Kleiva. For om Posten skal levere …

– Nokre ting er ferskvare. Eg vil ikkje ha tysdagsavisa på onsdag eller torsdag, seier Kvikkas-sjef Stig Kleiva. For om Posten skal levere sjeldnare, ønskjer fleire andre å levere oftare.

Keywords: kvikkas posten