Nrk vaksinekø

13-åringen har stått i vaksinekø i én time: – Ganske kjedelig

16. sep. 2021 — Vaksinekøen inn til Sentralbadet i Bergen strekker seg flere hundre meter. Foreldre med utålmodige ungdommer har stått lenge og ventet.

Flere lyver på seg sykdom for å snike i vaksinekøen – NRK

4. jun. 2021 — Flere lyver på seg sykdom for å snike i vaksinekøen. Nå vil Indre Østfold kommune kreve å se reseptene til folk som bevis på sykdom.

Mange lurer på om naboen sniker i vaksinekøen – NRK

10. mai 2021 — Mange kommuner er godt i gang med å vaksinere de gruppene av befolkningen som er i risikogrupper. Blant dem er yngre personer.

Koronavaksine og -medisin – Siste nytt – NRK

En rekke vaksiner mot koronasykdom er utviklet og produsert på rekordtid. Noen vaksiner undersøkes for sjeldne, men alvorlige bivirkninger.

Regjeringa vil prioritere lærarar og tilsette i barnehagar … – NRK

22. jun. 2021 — Tilsette i skular og barnehagar skal no gå føre i vaksinekøen, slik at dei kan vere beskytta når sommarferien er over.

Mener politikere bør takke nei til å gå foran i vaksinekøen – NRK

22. mai 2021 — Regjeringen gir 500 vaksinedoser til Stortinget, Slottet og Høyesterett. Samtidig er litt over halvparten av sykepleiere fullvaksinert.

Lang vaksinekø i Bergen – Siste nytt – NRK

6. aug. 2021 — Køen for vaksinering i Sentralbadet i Bergen går nå rundt halve bygget, og flere titalls bergensere venter nå på å få sin dose.

Her kan du både ta vaksine og utføre borgerplikten – NRK

18. mai 2021 — Fra og med 10. august og til og med fredagen før valgdagen er det mulig å forhåndsstemme til stortingsvalget 2021. I Eigersund kommune kan …

Politiet vil prioriteres i vaksinekøen – NRK

1. jun. 2021 — Politiet står i første linje når det meldes om bråk og store folkemengder, men flere av dem står allikevel bakerst i vaksinekøen.

Rapporterer om feil i vaksinekø – Nordland – NRK

8. mai 2021 — Personer fra flere kommuner opplever at de får tilbud om vaksine selv om det ikke er deres tur. FHI krever at kommuner og fastleger rydder …

Keywords: nrk vaksinekø