Øya tv2 hvor

Maren (26) fra tv-serien «Øya»: – Føltes som en sakte død

12 norske menn settes i land på en øde øy i Stillehavet, uten å vite hvor lenge de skal være der. De er helt avskåret fra sivilisasjonen og filmer alt selv.

Maren Werner er en av dem tv-seerne møter i TV 2-programmet «Øya», hvor deltakerne skal overleve under primitive forhold. – Det var utfordrende, forteller hun til KRSby.

Promo: Øya – sesong 2 | TV 2 Play

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Øya – TV2.no

12 norske menn settes i land på en øde øy i Stillehavet, uten å vite hvor lenge de skal være der. De er helt avskåret fra sivilisasjonen og filmer alt selv.

Når kommer Øya sesong 2 på TV 2? – Serienytt

9. des. 2016 — Onsdag 14. desember avholder TV 2 og Rubicon TV et pressemøte med deltagerne i reality-eksperimentet Øya. Det blir visning av første episode …

Pressemøte Øya – Unikt nytt reality-eksperiment på TV 2!

Pressemøte Øya – Unikt nytt reality-eksperiment på TV 2! | TV 2

22. jan. 2018 — Det eneste som er “regi” er at deltakerne på forhånd ble fortalt om å lage disse såkalte “videodagbøkene” hvor de filmer seg selv og snakker om …

Onsdag 14. desember avholder TV 2 og Rubicon TV et pressemøte med deltagerne i reality-eksperimentet Øya. Det blir visning av første episode, og mulighet til å møte alle deltagerne i programmet. Visningen og pressemøtet finner sted på Filmens hus i Oslo (Dronningens gate 16) fra kl. 12.00 til kl. 15.00.

Øya, TV2. – TV-serier og -programmer – Diskusjon.no

2. jan. 2017 — Ifølge TV 2, går «Øya» ut på at 12 norske kvinner skal overleve på en øde øy i Stillehavet. … og de vet ikke hvor lenge de skal være der.

TV-anmeldelse «Øya»: Daft eksperiment – VG

På TV 2 kl. 20.00! TV2.NO. Øya-deltakeren kutter seg til blods …

«Øya» er en realityserie strippet for kunstige spenningselementer. Litt som parfyme uten duft.

TV 2 – Det blir dramatisk på Øya, når en av jentene får en…

23. des. 2017 — I fjor sendte TV2 første sesong av Øya, den gang med 12 kvinner. … Det at de ikke vet hvor lenge de skal være der og at de ikke kjenner …

kultur, Eina | Totning i ny TV2-reality – Oppland Arbeiderblad

kultur, Eina | Totning i ny TV2-reality

Einaingen Joakim Bjørnerud er en av 12 menn som i realitykonseptet Øya blir satt i land på ei øde, tropisk øy for å klare seg selv.

Keywords: øya tv2 hvor