Tornefuglene nrk

Husker du Tornefuglene? Slik ser skuespillerne ut – 39 år etter …

Husker du Tornefuglene? Slik ser skuespillerne ut – 39 år etter suksessen

11. feb. 2022 — Den tok fullstendig av og ble svært populær i Norge. Slik ser favorittene fra “Tornefuglene” ut i dag, 38 år etter suksessen.

Romanen av Colleen McCullough fra 1977 ble til en miniserie i 1983. Den tok fullstendig av og ble svært populær i Norge. Slik ser favorittene fra “Tornefuglene” ut i dag, 38 år etter suksessen.

NRK-arkivet – NRK TV

Her finner du klassikere, glemte perler og noen gråstein fra NRKs rikholdige historie.

80-tallet – NRK-arkivet

Her finner du klassikere, glemte perler og noen gråstein fra NRKs rikholdige historie.

Tornefuglene – Filmfront

Tornefuglene

Tornefuglene (The Thorn Birds), miniserie fra 1983. Romantikk, Drama | Amerikansk | Spilletid: 477 minutter. Handling: …

Tornefuglene: De tapte årene – Strim

Tornefuglene er basert på Colleen McCulloughs bestselgende roman og forteller denne episke historien med de grenseløse horisontene i Australias ødemark som …

Tornefuglene (DVD) – Platekompaniet

Tornefuglene: De tapte årene – TV-serien på nettet – Viaplay

Se Tornefuglene: De tapte årene og alle TV-serier direkte online på Viaplay. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til …

Se Tornefuglene: De tapte årene og alle TV-serier direkte online på Viaplay. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og nettbrett.

Tornefuglene: De tapte årene – TV-serien på nettet – Viaplay

8. jul. 2019 — Det er ikke mulig å gjøre Tornefuglene tilgjengelig i NRK TV ettersom vi ikke har rettigheter til det. //Mathea, publikumsservice. 4 yrs Report.

Marita Eideng – Finner ikke den gamle serien… – Facebook

Richard Chamberlain – Wikipedia

Huskes av norske tv-seere kanskje spesielt for sentrale hovedroller i de populære seriene Tornefuglene og Centennial (vist på NRK omkring 1979).

Keywords: tornefuglene nrk