Vg fraværsgrensa

Fraværsgrense – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Fraværsgrense på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Fraværsgrense på VG

Ber om fraværsgrense i VGS – VG

7. feb. 2022 — Jan Tore Sanner (H) ber regjeringen gjeninnføre fraværsgrensen i videregående skole, men møter motbør. Slik forsvarer han den omstridte …

Jan Tore Sanner (H) ber regjeringen gjeninnføre fraværsgrensen i videregående skole, men møter motbør. Slik forsvarer han den omstridte ordningen.

Debatt: «25 under 25»: På tide å fjerne fraværsgrensen for godt

Debatt: «25 under 25»: På tide å fjerne fraværsgrensen for godt – VG

28. sep. 2022 — Fraværsgrensen virker mot sin hensikt, og ser bort fra at alle elever er ulike og har forskjellige utfordringer.

Fraværsgrensen virker mot sin hensikt, og ser bort fra at alle elever er ulike og har forskjellige utfordringer.

Fraværsgrensen endres – VG Nå: Coronaviruset

Fraværsgrensen endres – VG Nå: Coronaviruset

Håndteringen av coronaviruset gjør at helsepersonell må bruke kapasiteten sin på de som trenger det mest. Den midlertidige forskriftsendringen går ut på at …

Skoleelever som har fravær av helsegrunner slipper å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet ut året som følge av coronaviruset. Det skriver Kunnskapsdepartementet i en pressemelding.

Vil gjeninnføre fraværsgrensen fra neste uke – VG

26. mai 2022 — Hyppige endringer i et så sentralt regelverk som fraværsgrensen er arbeidskrevende og forvirrende for både elever, foresatte, lærere og skolene, …

Stortingsrepresentant Himanshu Gulati (Frp) frykter elever lærer at skulk er greit.

Fraværsreglene gjeninnføres fra høsten: – Skuffet – VG

30. mai 2022 — ØNSKER BEDRE REGLER: Påtroppende leder Aslak Berntsen Husby i Elevorganisasjonen, reagerer på gjeninnført fraværsgrense.

Etter sommerferien gjeninnfører regjeringen de vanlige fraværsreglene på ungdomsskolen og i videregående skole. Det skaper reaksjoner.

Mener skolen nå «flyter fritt» uten eksamen og fraværsgrense

Mener skolen nå «flyter fritt» uten eksamen og fraværsgrense – VG

4. mai 2022 — Skolehverdagen er i «fri flyt» mange steder – uten eksamen og uten vanlig fraværsgrense, mener tidligere utdanningsminister Henrik Asheim …

Skolehverdagen er i «fri flyt» mange steder – uten eksamen og uten vanlig fraværsgrense, mener tidligere utdanningsminister Henrik Asheim (H).

Regjeringen setter fraværsgrensen på pause – VG

4. nov. 2021 — Smittesituasjonen gjør at regjeringen og kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) setter praktiseringen av fraværsgrensen på pause ut hele …

Smittesituasjonen gjør at regjeringen og kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) setter praktiseringen av fraværsgrensen på pause ut hele skoleåret. Flere skoleelever er fornøyd med løsningen.

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

Fraværsgrensen i videregående skole fungerer slik at hvis en elev har mer enn 10 prosent udokumentert fravær i et fag, får ikke eleven karakter i faget.

Uenige om ny fraværsgrense: – Drastisk forslag – VG

23. feb. 2022 — Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) har varslet at en reform av ungdomsskolen er på trappene – og høyresiden ber henne vurdere …

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) har varslet at en reform av ungdomsskolen er på trappene – og høyresiden ber henne vurdere fraværsreglene for de yngre elevene. Dét mener AUF er et blindspor.

Keywords: vg fraværsgrensa, fraværsgrense vg, fraværsgrense vgs vg, vg fravær