Vg omega 3

Hjerteforsker: Omega 3 kan gi økt sjanse for hjerteflimmer

Hjerteforsker: Omega 3 kan gi økt sjanse for hjerteflimmer – VG

17. nov. 2020 — – Studien viser at omega-3 tilskudd ikke har noen positiv effekt på hjertehelsen hos eldre pasienter som har hatt hjerteinfarkt. Det ser ut til …

Det siste tiåret har flere studier avkreftet at omega-3 reduserer risikoen for hjerteinfarkt og slag. Nå viser internasjonal forskning også at kosttilskuddet kan øke risikoen for hjerteflimmer. – Urovekkende, sier hjerteforsker.

Eksperter: Slik virker omega-3 på hjernen – VG

Ved hjelp av en enkel test kan du nå sjekke omega-3-nivået ditt selv hjemme. Produktsjef i PurOmega, Rolf Wiggo Sandnes, forklarer hvorfor det er svært nyttig.

Forskning tyder på at omega-3 kan forebygge hjerneslag og depresjon, og øke våre kognitive evner. Men kan fettsyren også bringe oss et skritt nærmere en løsning på demensgåten?

Ny studie: Omega-3 beskytter ikke mot hjertesykdom hos eldre …

Ny studie: Omega-3 beskytter ikke mot hjertesykdom hos eldre pasienter – VG

18. jul. 2018 — Tilskudd av Omega-3 har liten eller ingen helseeffekt, ifølge forskningsrapport.

Å ta omega-3 kosttilskudd fører ikke til redusert risiko for hjerteinfarkt, slag og død hos eldre hjerteinfarktpasienter, viser en ny studie.

Hundretusenvis av nordmenn tar Omega-3 tilskudd, men … – VG

Annonsørinnhold: Hundretusenvis av nordmenn tar Omega-3 tilskudd, men trenger vi det?

Ungdommer med høyere nivåer av omega-3-fettsyrer i blodet hadde lavere risiko for å utvikle psykotisk lidelse i tidlig voksen alder, viser en ny, irsk studie.

– Det er ikke alle som trenger vårt produkt, sier produktsjef i PurOmega, Rolf Wiggo Sandnes. 

Forskning: Omega 3-tilskudd har liten eller ingen effekt – VG

Elisabet Bjørnstad har brukt ulike kosttilskudd for å få i seg nok omega-3. Da hun kom over en test på nettet, endret hun produkt på dagen.

Tilskudd av Omega-3 har liten eller ingen helseeffekt, ifølge forskningsrapport.

Studie: Omega-3 kan hjelpe unge mot psykose – VG

30. jun. 2021 — Lege og sykkeltrener Stein Ørn er blant flere som står i spissen for en ny forskning på kosttilskudd. Konklusjonen er enkel: Dropp omega-3 …

Derfor byttet Elisabet til nytt omega-3-tilskudd – VG

Derfor byttet Elisabet til nytt omega-3-tilskudd

Les nyheter, artikler og se videoer om Omega på VG. … Hjerteforsker: Omega 3 kan gi økt sjanse for hjerteflimmer. VG+ · 4. januar 2022 6 min lesetid …

Elisabet Bjørnstad har brukt ulike kosttilskudd for å få i seg nok omega-3. Da hun kom over en test på nettet, endret hun produkt på dagen.

Ny forskning på trening – Dropp omega-3 og ta tran. – VG

Ny forskning på trening: Derfor bør du ta tran og droppe omega-3 – VG

13. jan. 2023 — Velg abonnement · Flere artikler · Eksperter: Slik virker omega-3 på hjernen · Studie: Derfor er fedme farligere for menn · Slik senker du …

Lege og sykkeltrener Stein Ørn er blant flere som står i spissen for en ny forskning på kosttilskudd. Konklusjonen er enkel: Dropp omega-3 og ta tran.

Omega – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Omega på VG

Studie: Disse tilskuddene kan forebygge hjertesykdom – VG

Kosttilskudd, hjerteinfarkt, kosthold – VG

Ny forskning peker på hvilke kosttilskudd som forebygger hjerteinfarkt, hjerneslag og andre hjerte- og karsykdommer. Det advares også mot ett tilskudd som tvert imot kan øke risikoen for dødsfall.

Keywords: vg omega 3, omega 3 vg