Vg skole stenger

Oslo-skole stengt på grunn av lav temperatur – VG

6. des. 2022 — Mortensrud skole i Oslo holder stengt tirsdag fordi temperaturen i klasserommene i morges var nede i 8-10 grader.

Mortensrud skole i Oslo holder stengt tirsdag fordi temperaturen i klasserommene i morges var nede i 8-10 grader.

Nå blåser det opp i nord: – Blir skikkelig heftig – VG

Uvær i nord: Barnehager og skoler stenges – VG

8. feb. 2023 — Storm og bøttevis med regn gjør at flere skoler i Nord-Norge holder stengt onsdag. På Vestlandet vurderer en kommune å sende elevene på skolen …

Storm og bøttevis med regn gjør at flere skoler i Nord-Norge holder stengt onsdag. På Vestlandet vurderer en kommune å sende elevene på skolen med båt.

Videregående skoler stenges i hele landet – barnehager … – VG

Videregående skoler stenges i hele landet – barnehager og skoler i Oslo, Bergen og Ålesund stenges – VG

12. mar. 2020 — Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at alle skoler og barnehager skal stenges. Det samme har Bergen, Ålesund og flere kommuner bestemt.

Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at alle skoler og barnehager skal stenges. Det samme har Bergen, Ålesund og flere kommuner bestemt. I alle fylker stenges de videregående skolene.

Regjeringen trosser fagrådene for coronatiltak på … – VG

Regjeringen trosser fagrådene for coronatiltak på videregående skole – VG

27. des. 2021 — Det skal ikke være lett å stenge ned skolene, og når man får råd om at vi kan åpne opp mer, bør man ivrig følge dem.

Helsemyndighetene anbefaler at videregående skoler går over til gult nivå, men regjeringen fortsetter på rødt. Samtidig melder departementet om karanteneunntak for ansatte.

Skolene forbereder stengning: Elever må undervises hjemme

Skolene forbereder stengning: Elever må undervises hjemme – VG

11. mar. 2020 — Stenger videregående. Levanger videregående skole i Trøndelag ble i dag stengt ut uken, etter at en elev testet positivt for coronaviruset.

Kommunene forbereder stengning av klassetrinn og skoler. Men før elevene får hjemmeundervisning, kan skolehverdagen bli litt mer grå.

Norges største fylkeskommune: – Stenger ikke videregående

Norges største fylkeskommune: – Stenger ikke videregående – VG

6. nov. 2020 — I regelverket går det frem at stenging av skoler ikke skal brukes som generelt forebyggende tiltak, sier Nilssen til VG. Hun har bedt …

– Det har vært en del misforståelser rundt dette. La meg slå fast at vi ikke stenger de videregående skolene fra mandag, sier leder Tonje Brenna (Ap) i Viken fylkesråd. Flere oppfattet torsdagens beskjed fra landets største fylke som en ny skolestenging.

Alle VGS i Norge på rødt nivå: – Veldig urettferdig – VG

Alle VGS i Norge på rødt nivå: – Veldig urettferdig – VG

14. des. 2021 — Rødt nivå betyr ikke at skolene stenger, men det innføres økt avstand og elevene deles i mindre grupper.

Mandag innførte regjeringen rødt nivå på alle videregående skoler i Norge. – Det er veldig urettferdig, sier skoleelev. Elevorganisasjonen mener det vil ha store konsekvenser for ungdom.

Måtte stenge skolen under smitteutbruddet: – Situasjonen var …

Måtte stenge skolen under smitteutbruddet: – Situasjonen var kritisk – VG

4. des. 2021 — NORDKAPP (VG) De siste ukene har Norges nordligste kommune levd med noen av landets strengeste tiltak. Det var nødvendig for at ikke …

NORDKAPP (VG) De siste ukene har Norges nordligste kommune levd med noen av landets strengeste tiltak. Det var nødvendig for at ikke helsetjenesten skulle bryte sammen, mener kommunen.

Nesodden videregående skole – Viken fylkeskommune

Nesodden videregående skole

Velkommen til Nesodden vgs. … Vi viser også frem hverdagen på skolen og våre resultater. … 29.08.2022 Ungdom skal ikke komme til stengt dør.

Velkommen til Nesodden vgs. Her finner du viktig informasjon for elever, foresatte og søkere. Vi viser også frem hverdagen på skolen og våre resultater.

Strand videregående skole

Strand vgs – en skole, mange muligheter! Se mulighetene på Strand vgs … Velkommen som søker til videregående skole og til læreplass i Rogaland …

Vi har et bredt og variert utdanningstilbud, og visjon vår er Det beste i den enkelte.

Keywords: vg skole stenger