Masentia: Din partner innen presisjonsmaskiner for nordisk produksjon

Masentia Norge er den norske avdelingen av Masentia, en ledende leverandør av høypresisjonsmaskiner til den nordiske metallbearbeidingsindustrien. Med over 50 års erfaring tilbyr de et omfattende utvalg av løsninger for å hjelpe bedrifter med å optimalisere produksjonsprosessene sine og oppnå eksepsjonelle resultater.

Fokus på Matsuura

  • Masentia er en dedikert leverandør av Matsuura-maskiner, et kjent japansk merke kjent for sin innovative teknologi og overlegne ytelse. Deres portefølje inkluderer:

  • LX-serien med høypresisjonsbearbeidingssentre: Leverer uovertruffen nøyaktighet og hastighet for komplekse deler.

  • H-Plus-serien horisontale multitasking-maskiner: Tilbyr en allsidig løsning for fresing, dreiing og andre maskineringsoppgaver i ett enkelt oppsett.

  • LUMEX Series Additive Manufacturing and Machining Centers: Banebrytende en revolusjonerende kombinasjon av 3D-metallutskrift og høyhastighetsfresing, noe som gjør det mulig å lage intrikate deler i én maskin.

Masentia går utover bare å selge maskiner. De forstår at vellykket metallbearbeiding krever en helhetlig tilnærming. Deres forpliktelse til kundetilfredshet strekker seg til:

  • Ekspertråd: Masentias team av spesialister har inngående kunnskap om både maskineri og metallbearbeidingsapplikasjoner. De samarbeider med kunder for å identifisere det best egnede utstyret for deres spesifikke behov og produksjonsmål.

  • Integrert automatisering: Fra roboter til materialhåndteringssystemer kan Masentia integrere automasjonsløsninger for å strømlinjeforme arbeidsflyter og øke effektiviteten.

  • Avanserte CAD-løsninger: Selskapet anerkjenner viktigheten av Computer-Aided Design (CAD) i moderne produksjon. De kan gi råd om og gi tilgang til avansert CAD-programvare som sømløst integreres med Matsuura-maskineri.

  • Eksepsjonell service: Masentia prioriterer eksepsjonell kundeservice. De tilbyr omfattende opplæringsprogrammer for å sikre at operatører får mest mulig ut av sine Matsuura-maskiner. I tillegg tilbyr de løpende støtte- og vedlikeholdstjenester for å holde produksjonslinjer i gang.

Investering i suksess

Ved å samarbeide med Masentia får nordiske produsenter tilgang til banebrytende teknologi, ekspertveiledning og en forpliktelse til langsiktig suksess. Masentias løsninger gir bedrifter mulighet til å:

Masentia er en pålitelig partner for nordiske produsenter som ønsker å heve sine produksjonsevner og oppnå et konkurransefortrinn.