Betal med mobilen – enkelt og greit

Mange e-forhandlere tilbyr for tiden et stort utvalg av fraktløsninger. En favoritt akkurat nå er å få den sendt til en pakkebutikk, hvor du selv henter bestillingen når det er tid til det. Fraktmetoden er egentlig ukomplisert, og i mange tilfeller også den billigste leveringsformen.

Leveringstiden er selvsagt ganske relevant når vi skal bruke pakken din umiddelbart, og til det formål er det relativt meningsfylt at vi inspiserer den estimerte leveringsdatoen for den respektive varen.

En rekke e-handlere leverer på kun én virkedag for de fleste av sine varenumre, men vær oppmerksom på at dette er beregnet ut fra at bestillingen er gjennomført tidligere enn et spesifisert tidspunkt, med sikte på at de mest sannsynlig kan klare å få pakket produktene før de pakkemedarbeidere reiser hjem.

Trustpilot gir relativt utmerkede alternativer

I dag er det ekstremt rimelig for internettbrukere å sammenligne priser i ulike internettvarehus, og derfor har et stort antall nettselskaper sett seg nødt til å redusere salgsverdi på varene deres – for juniorer, og samtidig også for voksne – kolossal, og noen ganger til og med lover levering uten gebyr.

Det kan likevel vise seg å være verdt tiden å sjekke noen individuelle nettbutikker for tilbud før du fullfører handelen, slik at du er garantert å få den mest attraktive prisen.

Vi slår vanligvis kortkjøp eller MobilePay. Alternativt bør du bruke et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, dersom du har tenkt å finansiere prisen i fremtiden.

Sjekk om nettforhandleren er medlem av e-merkeordningen

Før folk handler i en e-butikk, kan de normalt kjøre gjennom handelsbetingelsene, men dette er ofte en tidkrevende prosessoppgave.

En enklere løsning kan derfor være å sjekke om nettselskapet er koblet til e-merket, siden dette kan være en pekepinn på at nettbutikken følger de etablerte reglene, i tillegg til at nettsiden blir av og til gjennomgått av eksperter som forstår forholdene i området. Det er en veldig god snarvei for å støtte hvis du får problemer med handelen din.

I tillegg til dette er det bra at du er oppdatert på de viktigste regelverket som kan ha betydning for kjøpet, som for eksempel hvilken byttepolicy e-butikken bruker. Her er det også avgjørende at du alltid tar vare på e-postkvitteringen, slik at du kan være vitne til bestillingen en annen gang, uansett om du er ute etter en vare til en dame eller en herre.

Bestill hjem til deg eller ut på jobb

Trustpilot tilbyr en rekke relevante løsninger for å analysere ulike aktuelle forbrukervurderinger og derfor støtter vi at du ser på nettbutikkens vurderinger før det du fullfører handlen.

Facebook gir også flere utmerkede muligheter til å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg møter vi en rekke virksomheter på nett hvor du kan lage en vurdering av bestillingsprosessen, som også bør brukes for å få et innblikk i kundetilfredshet.

Denne siden er finansiert av annonser. Vi har et tett samarbeid med ulike nettbutikker der vi promoterer butikkenes varer, og tjener kompensasjon når de vi sender videre utfører en bestilling.

Fakta om varer og e-butikker vedlikeholdes ofte, men vi påtar oss ikke ansvar for endringer som potensielt har blitt realisert siden siste oppdatering av de viste dataene.