Driver du nettbutikk? Les med her og få tips til smarte systemer for drift

De fleste utsalgssteder på nettet tilbyr for tiden et bredt utvalg av fraktformer. Leveringspunkter hvor du kan hente varene akkurat når det passer deg er i ferd med å bli en hit. Leveringsformen er tross alt stort sett enkel, og også det billigste alternativet for frakt.

Du bør også vurdere å få produktene sendt hjem til hjemmeadressen din eller til jobben. Alternativet er vanligvis litt dyrere, men også spesielt smertefritt. Det billigste fraktalternativet vil imidlertid alltid vise seg å være å hente varene selv, noe som krever at du er i nærheten av nettforhandlerens lokasjon.

Leveringstiden kan vise seg å være spesielt viktig dersom vi trenger produktet med et øyeblikks varsel, så det er derfor relativt meningsfylt å dobbeltsjekke forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

Mange e-selskaper gir 1 ukedag levering for mange av sine produkter, men vær forsiktig da det antas at du bestiller før et bestemt tidspunkt, slik at de trygt kan få pakken sendt av gårde før de lageransatte holder four-night stand.

Noen nettbutikker tilbyr gratis levering, men ofte gjelder dette kun hvis du handler for et fastsatt beløp. Ellers må du velge den mest prisbevisste leveringsmodellen, som oftest – uansett om du er i nærheten av Hørsholm, Skive eller Ebeltoft – vil være å få bestillingen din levert til en pakkebutikk.

Mange nettbutikker lover levering 1 ukedag

Det er superproblemfritt for internettbrukere å sammenligne priser på flere utsalgssteder på nett og som takk har mange internettbutikker måttet senke prisnivået på mange av deres produkter – for barn og babyer, og samtidig for voksne – drastisk, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan alltid være lønnsomt å stikke innom flere nettselskaper etter salg før du fullfører handlen, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den rimeligste prisen.

Uansett hva, må du være så forsiktig at hvis en nettbutikk selger de beste testvarene til en pris som er utrolig gunstig, bør det for det meste være et varseltegn på en svindel internettforhandler. Kortkjøp er tross alt omfattet av en forskrift som favoriserer en mot falske netttransaksjoner.

Vi anbefaler generelt å bestille med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruke en løsning som ViaBill, hvis du ønsker å betale ned kostnadene over en lengre periode.

Vi anbefaler at du følger e-handelens anmeldelser

Før noen kjøper fra en forhandler på nett, bør de i prinsippet sette seg inn i innholdet i deres vilkår og betingelser, men dette er bare en omfattende jobb.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er verifisert av e-merket, siden dette typisk er en forsikring om at nettbutikken følger dansk lov, i tillegg til at internettselskapet er rutinemessig besøkt av fagfolk som har innsikt i reglene på feltet. Dette er en god sjanse for hjelpsom service hvis du opplever problemer med bestillingen din.

I tillegg anbefales det at kjøper tar hensyn til de grunnleggende bestemmelsene som er viktige for kjøpet, som for eksempel bytteretten garantert av e-selskapet. Her er det også essensielt at du permanent oppbevarer kjøpsbekreftelsen, slik at du senere kan være vitne til shoppingen din, uansett om du er på utkikk etter et produkt for en voksen eller et barn.

En rekke fraktløsninger

Trustpilot tilbyr helt fantastiske snarveier for å undersøke ganske mange andre forbrukeres observasjoner, og på grunn av dette er det lurt at du ser på nettet på selskapets rangeringer før fullføre shoppingen.

Facebook tilbyr like fine metoder for å få innsikt i nettselskapets kundetilfredshet. I tillegg finnes det en rekke nettforhandlere som gir kundene mulighet til å registrere en anmeldelse av selskapets tjeneste, som også kan brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi har faste samarbeid med et team av nettbutikker, hvor vi publiserer selskapenes tilbud, og får provisjon dersom våre besøkende gjør en handel.

Instruksjoner om produkter og e-butikker vedlikeholdes ofte, men vi kan ikke holdes ansvarlige for justeringer som kan ha blitt utført etter at vi sist oppdaterte den viste informasjonen.