Guide: Spar penger på oppvarmingsløsningen til hjemmet

Et stort antall internettsteder tilbyr nå ulike leveringsmodeller. Noe av det mest brukte nå til dags er levering til en pakkebutikk, som gir deg fleksibiliteten til å hente de kjøpte varene akkurat når det passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er derfor ekstremt praktisk, og ofte også den lettest kjøpte leveringsformen.

Leveringstiden er svært relevant i tilfelle du trenger dine nye produkter innen kort tid, så det er selvsagt hensiktsmessig å sjekke forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

En rekke nettbutikker tilbyr levering neste virkedag for mange av butikkens produkter, som imidlertid forutsetter at bestillingen er gjennomført før en viss tid, tatt i betraktning at de kan garantere at de kan få produktene til postkontoret før pakkeansatte skal hjem.

En rekke nettforhandlere lover gratis levering, men krever ofte at det kjøpes for en bestemt pris. I tillegg kunne du velge den rimeligste leveringsmetoden, som oftest – enten du er i Herning, Hjørring eller Grindsted – er å få fraktselskapet til å levere varene til en pakkebutikk.

Sett på av eksperter som er klar over gjeldende vilkår

Det er veldig enkelt for oss alle å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos ulike e-selskaper og takket være mange Internett-utsalgssteder kunne ikke unngå å redusere utsalgsprisene på produktene sine – for jenter og gutter, og også for damer og herrer – betraktelig, og noen ganger tilbyr de til og med gratis frakt.

Det kan imidlertid være fordelaktig å sjekke noen forskjellige forhandlere på nett etter salg før du fullfører handelen, slik at du er godt informert om å anta den billigste prisen.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruke en avdragsløsning som ViaBill, dersom du ønsker å betale tilbake beløpet over en periode.

Før noen kjøper fra en e-butikk kan de sikkert bestemme seg for nettbutikkens forretningsavtale, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan kanskje være å se om internettvirksomheten støttes av e-merket, siden det generelt sett er en forsikring om at nettforhandleren overholder de offisielle danske reglene, i tillegg til at internettforhandleren er regelmessig sjekket av eksperter som har detaljert kunnskap om vilkårene. I tillegg har du muligheten til å få hjelp hvis du støter på vanskeligheter med ditt kjøp.

I tillegg til dette anbefaler vi at kjøper er nøye med de viktigste bestemmelsene som gjelder i forbindelse med bestillingen, som for eksempel hvilken bytterett virksomheten garanterer. Derfor er det også essensielt at du til enhver tid oppbevarer kjøpsbekreftelsen, slik at du til enhver tid kan bevise transaksjonen, uansett om du er ute etter produkter for en mann eller en kvinne.

Det anbefales at du verifiserer nettbutikkens anmeldelser

Trustpilot gir helt ærlige sjanser til å sjekke erfaringene til en stor gruppe tidligere kjøpere og av den grunn er det lurt at du leser nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook skaper også alltid verdifulle muligheter for å få et inntrykk av troverdigheten til nettbutikken. Her møter vi noen nettbutikker som gjør det mulig å formulere en kritikk av kjøpet sitt, som også kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er reklamefinansiert. Vi samarbeider med en rekke nettbutikker når vi formidler butikkenes tilbud, og krever inn et gebyr i tilfelle våre besøkende foretar et kjøp.