Kom raskere i jobb – ta videreutdanning

Flere e-butikker tilbyr nå en rekke ulike leveringsmetoder. Det mest populære er å ta med bestillingen til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente din nyinnkjøpte vare når du vil. Fraktformen er veldig enkel, og mange ganger også den lettest kjøpte fraktformen.

På samme måte kan du planlegge å velge å få den sendt hjem til deg eller ut til arbeidsplassen din. Denne er noen ganger litt mindre rimelig, men på den annen side veldig enkel. Den billigste formen for frakt vil imidlertid alltid vise seg å være at du henter pakken selv, men dette krever at du fysisk befinner deg i nærheten av nettbutikkens bosted.

Mange nettbutikker annonserer levering på kun én virkedag på flere varenumre, men vær oppmerksom på at det forutsettes at bestillingen behandles før et eksakt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å nå til få tilsendt varene før pakkeansatte får fri.

Inntil flere nettbutikker sørger for gratis levering, men noen ganger er dette under forutsetning av at et kjøp gjøres for en bestemt pris. I tillegg må du velge det mest prisbevisste leveringsalternativet, som ofte – uansett om du er i nærheten av Hørsholm, Birkerød eller Ribe – vil være å få dem til å levere bestillingen til et hentested.

Netthandel vokser og vokser

Det har vist seg å være svært tilgjengelig for vanlige folk å søke etter priser på tvers av nettbutikker og følgelig har mange e-butikker sett seg nødt til å tvinge prisene av varene deres – for jenter og gutter, men også for damer og herrer – voldelig, og noen ganger til og med gir gratis frakt.

Det kan imidlertid være smart å sjekke ulike nettbutikker etter salg før du kjøper, slik at du ikke er i tvil om å anta den billigste prisen.

Man bør imidlertid være forsiktig med at dersom en internetthandler avhender varene sine til en salgspris som anses som uendelig rimelig, så bør dette noen ganger være et tegn på en uredelig nettbutikk. Kjøp med betalingskort er likevel omfattet av en vedtekt, som dekker kunden mot bedragerske nettbutikker.

Vi slår generelt et slag for kjøp med betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Alternativt kan du velge en betalingsløsning fra for eksempel ViaBill når du foretrekker å betale beløpet over lengre tid.

Finn ut om e-bedriften er knyttet til e-merket

Før folk handler i en nettbutikk bør de alltid ha et øye med butikkens forhold, men i mange tilfelle et omfattende prosjekt.

En enkel løsning kan kanskje være å sjekke om e-forhandleren er medlem av e-merkeordningen, som vanligvis er et tegn på at internettselskapet legger til gjeldende danske regler, og at nettbutikken blir rutinemessig kontrollert av advokater som forstår gjeldende regelverk. Du tilbys også muligheten til å få bistand dersom du skulle støte på utfordringer i forbindelse med ditt kjøp.

Netthandel foregår på nettbrett

Trustpilot inkluderer evig relevante løsninger for å analysere vurderingene til flere aktuelle kjøpere og derved anbefaler vi at du undersøker selskapets nettvurderinger før du bestiller.

Facebook gir deg lignende faktisk ønskelige muligheter til å bli kjent med nettselskapets kundefokus. I tillegg sees en rekke virksomheter på nett som tilbyr kunder å gi uttrykk for en kritikk av selskapets tjeneste, som også kan brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har jevnlige samarbeid med en gruppe internettbedrifter, hvor vi markedsfører virksomhetenes tilbud, og får betalt dersom en av besøkende på siden vår foretar en transaksjon.

Veiledning angående produkter og e-forretninger vedlikeholdes rutinemessig, men det tas ikke ansvar for rettelser som kan ha blitt implementert etter at vi sist oppdaterte nettsidens data.