Nyt en tur med mye havutsikt til en god pris

Et stort antall e-butikker tilbyr for tiden alle typer leveringsversjoner. En av de som er mest populær akkurat nå er pakkebutikken, fordi den gir deg god fleksibilitet til å kunne hente pakken din når du vil. Det er derfor ultra ukomplisert, og ofte også det rimeligste leveringsalternativet.

Du bør også vurdere å få produktene sendt til din adresse eller til din arbeidsplass. Alternativet er ofte litt mer peppery, men også usedvanlig smart. Det billigste alternativet for frakt er utvilsomt å hente produktene selv, noe som imidlertid avhenger av at du befinner deg rett ved e-forhandlerens hjem.

Ganske mange nettbutikker gir 1 hverdags levering på mange varer, men glem ikke at det kreves at bestillingen legges inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de mest sannsynlig kan klare å få bestille av før personalet går hjem.

Trustpilot gir evig uavhengige alternativer

I dag er det usedvanlig smart for internettbrukere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos flere internettselskaper og følgelig har mange nettbutikker hatt til å redusere prisnivået på mange av sine varer – for barn, men også for menn og kvinner – helt til bunnen, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Derfor kan det fortsatt vise seg å være lukrativt å prøve ulike nettbutikker etter rabatt før du legger inn bestillingen, slik at du er sikker på å få tak i den billigste prisen.

Bare ikke overse det faktum at dersom en e-butikk tilbyr varer til en utsalgspris som er urealistisk god, bør dette ofte være en pekepinn på en falsk nettbutikk. Kortkjøp er derimot omfattet av et tiltak som beskytter kjøperen mot bedragerske internettselskaper.

Vi anbefaler generelt å bestille med kort eller betale med mobiltelefon. Som et alternativ bør du benytte deg av et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du har som mål å betale ned beløpet over flere uker.

Før noen kjøper fra en forhandler på nettet, kan du ideelt sett skumle handelsbetingelsene, men dette er vanligvis ikke superspennende.

En enklere løsning kan kanskje være å sjekke om nettbutikken er medlem av e-merket, fordi det skal være en indikasjon på at nettbutikken overholder de fastsatte reglene, i tillegg til at at virksomheten av og til kontrolleres av spesialister som kjenner regelverket på området. I tillegg gir det deg muligheten til å hjelpe hvis du har problemer med bestillingen din.

I tillegg til dette anbefales det at du følger med på de mest aktuelle reglene som kan håndheves i forbindelse med kjøpet, for eksempel hvilken bytterett nettbutikken lover. I den forbindelse er det også essensielt at du til enhver tid tar vare på kvitteringsmailen, slik at du til enhver tid kan være vitne til kjøpet, uansett om du handler gutt eller jente.

Sett på av advokater som kjenner gjeldende regler

Trustpilot innebærer noen smarte løsninger for å vurdere mange eksisterende kjøpers anmeldelser, og på grunn av dette anbefales det at du undersøker Internett butikkens kritikk før du legger inn bestillingen.

Facebook har også flere pålitelige snarveier for å få et inntrykk av internettselskapets pålitelighet. I tillegg møter vi til og med utsalgssteder på nett som gir folk mulighet til å skrive en anmeldelse av kjøpsopplevelsen, som også kan brukes til å måle hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har samarbeid med mange nettbutikker da vi promoterer butikkenes varer, og krever inn kompensasjon dersom en av våre brukere gjør en handel.

Fakta om varer og nettforhandlere vedlikeholdes rutinemessig, men vi kan dessverre ikke garantere mot rettelser som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.